AĞRI / DOĞUBAYAZIT - DOĞUBAYAZIT ÖZEL EĞİTİM İŞ UYGULAMA MERKEZİ (OKULU)

DOĞUBAYAZIT ÖZEL EĞİTİM İŞ UYGULAMA MERKEZİ (OKULU)

Barış Mah. Erzurum Cad. No339 Doğubayazıt/ AĞRI
Vizyon
Türk milli eğitiminin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda özel eğitim gerektiren bireylerin eğitim görme haklarını kullanabilmelerini sağlamak; eğitim- öğretim ile öğrencilerin kendilerini gerçekleştirmelerine, eğitim sürecinden yetenek ve özelliklerine göre en üst düzeyde yararlanmalarına,bağımsız bireyler olmalarına katkı sağlamak,onları sosyal hayata hazır,uyumlu bireyler olarak yetiştirmek.
Misyon
Bireysel farklılıklarından dolayı mevcut eğitim öğretim ortamlarından yararlanmayan orta- ağır düzeyde zihinsel yetersizliği ve otizmli çocukların, farklılıklarına uygun ortamlarda, özel olarak yetiştirilmiş personelle, geliştirilmiş bireysel eğitim programları ve yöntemleri uygulanarak çocuklarımıza bağımsız yaşam becerilerini kazandırmak, tüm gelişim alanlarındaki potansiyellerini en üst düzeye çıkararak, yaşadığı toplumun bağımsız bir üyesi olmaları ve kendi kendilerine yeter hale gelebilmelerini sağlamaktır.
OTOBÜS, MİNÜBÜS, TAKSİ
VAR